Tijdelijk internet

Heeft u een locatie waar u een tijdelijke internetvoorziening nodig heeft? Of moet u wachten op de oplevering van uw aansluiting en kunt u niet zonder internet tot die tijd? Met onze tijdelijke internetopstelling kunt u in de meest afgelegen gebieden gebruik maken van snel internet. Geen administratieve rompslomp en trage procedures, gewoon snel en betrouwbaar internet.

Daarnaast is de tijdelijk internet box perfect voor externe locaties zoals bouwplaatsen, waar er vaak camerasystemen ingezet worden om gebouwen of eigendommen in de gaten te houden. Ook is de opstelling erg geschikt voor flexibele werkplekken, waar snel internet vrijwel altijd een vereiste is. Aangezien er tijdens beurzen en evenementen vaak geen toereikende internetverbinding is biedt de tijdelijk internet box hier ook uitkomst.

De tijdelijk internet box is zo breed inzetbaar dat deze aan vrijwel elke behoefte aan tijdelijk internet kan voldoen. Ook als u een bijzondere situatie heeft kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u interesse in een tijdelijke internetoplossing? Neem dan contact met ons op!

 

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? 

Maak een afspraak

Terug