040-2213656

Internet

3

Wat doen we

Wij verbinden iedereen, overal!

Internet via de satelliet
5G overal
Back-up verbindingen
Tijdelijk internet
Eutelsat

Internet via de satelliet

De maritieme sector heeft een toenemende behoefte aan connectiviteit, zowel interne systemen als medewerkers stellen hogen eisen aan de performance en uptime. RIAN is bij uitstek uw partner voor deze behoefte. Door onze unieke combinatie van hardware en software kunnen wij voor u de meest betrouwbare en stabiele oplossing bieden overal ter wereld.

Met onze maritieme internetdiensten bieden wij internet op zee voor bemanning en schepen van vracht- en cruiseschepen, superjachten en nearshore-projecten.

Met onze unieke oplossing is het mogelijk om zonder interruptie te schakelen tussen verschillende internetoplossingen. Op de achtergrond wordt dit proces automatisch uitgevoerd wat er voor zorgt dat altijd de beste verbinding wordt gekozen. Of dit nu LEO, LTE, VSAT of WiFi is.

 

5G voor de zaak

Heeft u geen toegang to bekabelde providers? Dan is onze 5G oplossing de oplossing! Grote bundels met alle zakelijke toepassingen zijn mogelijk, zoals een vast IP adres en redundacy. Snelheden tot wel 300 Mpbs behoren tot de mogelijkheden.

 

Zorginstelling

Back-up Internet

Heeft u er al eens over nagedacht wat de kosten zijn van het uitvallen van uw internetverbinding? Niet alleen webshops maar ook traditioneel opererende bedrijven kunnen hierdoor voor (onverwachte) hoge kosten staan. Praktisch alle organisaties doen hun werk via het internet, en bij een falend internet/netwerk komt het werk compleet stil te liggen. Bij het gebruik van internet via de kabel, ADSL of glasvezel kunt u er zeker van zijn dat u krijgt te maken met uitval. Honderd procent connectiviteit kan simpelweg niet worden gegarandeerd. Het is dan ook een logische stap om uzelf hiertegen zoveel mogelijk te beschermen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze back-up verbindingen. Hierna is de kans van kostbaar internet/netwerk-uitval en alle consequenties van dien bijzonder klein.

TV op de camping

Tijdelijke internet

Heeft u een locatie waar u een tijdelijke internetvoorziening nodig heeft? Of moet u wachten op de oplevering van uw aansluiting en kunt u niet zonder internet tot die tijd? Met onze tijdelijke internetopstelling kunt u in de meest afgelegen gebieden gebruik maken van snel internet. Geen administratieve rompslomp en trage procedures, gewoon snel en betrouwbaar internet voor zakelijke doeleinden!

Waarom internet via RIAN BV?

Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van internet

Waar ligt de behoefte?

Samen met de klant kijken wij naar de behoefte omtrent de internetverbinding. Wat zijn de mogelijkheden op locatie? Welke hardware moet er worden geplaatst? Zo zijn er nog meer vraagstukken die wij samen met u invullen.

Wat zijn de kosten?

Als de behoefte eenmaal goed in kaart is gebracht zullen wij hier een plan voor uitwerken. Wij communiceren alles vooraf zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Samenwerking en realisatie

Na akkoord volgt de installatie welke door ons of een van onze partners wordt uitgevoerd. Persoonlijk contact is bij ons belangrijk, ook na oplevering! Wij horen graag wat er wel en wat er niet goed ging.

Voor wie is het

Onze diensten zijn breed inzetbaar

Maritiem

Of u nu internationaal vaart of via de binnenwateren, wij vezorgen een stabiele en snelle verbinding!

Maritiem

Contact

Bouwlocaties

Op bouwlocaties is een goede verbinding cruciaal voor de voortgang van werkzaamheden. RIAN levert een zakelijke verbinding die flexibel inzetbaar is.

Bouwlocaties

Contact

Windmolens

Zodra een windmolen geen verbinding meer heeft kost het geld. Wij hebben een ruime ervaring in deze markt en kunnen u hier mee helpen!

Windmolens

Contact

Bedrijfslocaties

Heeft u geen toegang tot bijvoorbeeld glasvezel? Met onze oplossingen kunnen wij u voorzien van een snelle verbinding, ook als back-up!

Bedrijfslocaties

Voorbeeld

Aanvraag internet

9 + 2 =