040-2213656

IPTV

3

Zakelijk IPTV onafhankelijk van uw internetprovider

Wij creeren een persoonlijke tv beleving voor al uw gasten.

Aanvraag

Samen met de klant kijken wij naar de behoefte. Is er een investering in infrastructuur nodig of niet? Zijn er televisies aanwezig en zijn deze geschikt of moeten deze vervangen worden? Wij nemen alles met u door alvorens er een opdracht wordt gegeven.

Wat zijn de kosten?

Als de behoefte eenmaal goed in kaart is gebracht zullen wij hier een plan voor uitwerken. Wij communiceren alles vooraf zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Oplevering en monitoring

Na akkoord volgt de installatie welke door ons of een van onze partners wordt uitgevoerd. Persoonlijk contact is bij ons belangrijk, ook na oplevering! Wij horen graag wat er wel en wat er niet goed ging. Wij monitoren actief op lopende diensten om problemen snel te tackelen!

Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Zou je graag zakelijke iptv willen aanbieden bij jouw klanten? Dat kan! Wij werken graag samen om een project tot een geslaagd einde te brengen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Branches

Wij leveren onder andere aan de volgende branches

Hospitality
Zorginstellingen
Recreatie
Maritiem

Hospitality TV

Met onze iptv diensten kunt u een compleet pakket aan uw gasten bieden. RIAN faciliteert verschillende aanvoeren van het tv signaal. Wij creeren een maatwerk oplossing voor uw hotelgasten. Of u nu een persoonlijke boodschap wil laten zien in uw huisstijl of een uniek zenderaanbod wil aanbieden. Wij bij RIAN ontzorgen u volledig op dit vlak en dat tegen een scherp tarief!

 

Zorginstelling

Zorginstellingen

Clienten hebben behoefte aan een simpel en persoonlijke dienst zonder storingen. Wij kijken samen met onze klant naar de vraag en doen ons best deze te realiseren. Wilt u gebruik maken van een bestaand netwerk of heeft u advies nodig over een nieuwe infrastructuur? Wij kijken samen met u naar de beste oplossing. Van installatie tot realisatie, wij regelen het!

TV op de camping

Recreatieparken

Comfort, gemak en een totaalbeleving zijn belangrijke zaken voor uw gasten. Onderdeel hiervan is een goed werkend TV systeem waarbij u een gepersonaliseerde beleving aanbiedt. Bij ons betaald u een vast bedrag per maand voor al uw content. Geen verrassingen achteraf!

TV op zee

Maritiem

Of u nu midden op zee zit of u vaart op de binnenwateren. Ook hier is behoefte aan een goed en stabiel beeldsignaal. Waar u ook naartoe gaat bij ons kunt u gebruik maken van een uitgebreid zenderpakket tegen een scherpe prijs! Zelfs al vaart u midden op de ocean! Door een intensieve samenwerking met onze leveranciers gecombineerd met onze eigen diensten kunnen wij oplossingen bieden die aansluiten op de behoefte van de klant.

 

Wat doen we

Onze oplossingen

IPTV

Wij leveren maatwerk oplossingen voor IPTV. Eenvoudig te beheren en speciaal voor u ingericht!

IPTV

Contact

Installatie en configuratie

Wij installeren en configureren alle hardware zelf of in samenwerking met onze partners.

Installatie en configuratie

Contact
=

Flexibel in te richten

IPTV kan via setupboxen, rechstreeks op de tv of middels een centraal overname punt. De mogelijkheden zijn groot.

I

Flexibel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact

Content

In samenwerking met onze leveranciers leveren wij het signaal tot aan de eindgebruiker. Legaal en stabiel!

Content

Zenderaanbod

Wat kost het?

Wij kijken samen met u naar de kosten.

Om een gedegen prijsopgave te doen is het belangrijk om eerst inzichtelijk te krijgen waar de behoefte ligt. Heeft u al hardware aangeschaft? Wat voor infrastuctuur is er aanwezig op locatie? Hoeveel kijkpunten zijn er? Welk zenderpakket wilt u ontvangen? Al deze factoren hebben invloed op de prijsopgave. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op. Samen met u kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Basis

20 Nederlandse zenders

Aanvullende pakketten

Keuze uit honderden buitenlandse kanalen

Al vanaf 12 maanden

Al vanaf

249/maand

Plus

33 Nederlandse zenders

Aanvullende pakketten

Keuze uit honderden buitenlandse kanalen

Al vanaf 12 maanden

Al vanaf

399/maand

Deluxe

44 Nederlandse zenders

Aanvullende pakketten

Keuze uit honderden buitenlandse kanalen

Al vanaf 12 maanden

Al vanaf

€499/maand

Aanvullende zenders

ESPN

Ziggo Sport

Film1

Erotiek

Buitenlandse kanalen

Prijs op aanvraag

Aanvraag zakelijke IPTV

9 + 6 =