040-2213656

Monitoring

3

Wat doen we

Overal en altijd in control

Toegangscontrole
Camerabewaking
Camera Case
Vogel detectie
Eutelsat

Toegangscontrole

Voorkom diefstal door het weren van niet geautoriseerde personen op uw terrein. RIAN produceert, installeert en configureert maatwerk oplossingen ten behoeve van toegangscontrole en dat op de meest afgelegen terreinen. Bepaal welke personen en voertuigen binnen mogen en welke niet. Krijg toegang tot uw eigen database om te monitoren wie, wat en wanneer toegang heeft verkregen.

 

Camerabewaking

Wanneer u kiest voor de camerabewaking van RIAN krijgt u altijd professionele installatie. Wij werken uitsluitend met bekabelde systemen, waardoor de camerabewaking uiterst moeilijk hackbaar is. Om de veiligheid te waarborgen installeert RIAN enkel gecertificeerde bedrade bewakingscamera’s. De camerasystemen van RIAN zijn naar uw wensen op maat samen te stellen. De camera’s hebben altijd camera bediening via de app. De camera’s zijn te koppelen met onze overige diensten zoals de toegangscontrole en internetdiensten.

 

Zorginstelling

Camera Case

In samenwerking met onze klant hebben wij een unieke camera oplossing ontwikkeld. Middels deze camera case bent u in staat om overal in Europa een live feed te ontvangen op een handheld device of laptop. De camera’s zijn eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld een lier of een te takelen object. Sluit meerdere camera’s aan via de koffer en creer meerdere invalshoeken. Verhoog de veiligheid van uw medewerkers met onze Camera Case.

Vogeldetectie

Vogel detectiesysteem

Met ons vogel detectiesysteem verminderd u het aantal botsingen veroorzaakt door vogels. Het systeem wordt gekoppeld aan een wind turbine. Het vogel detectiesysteem is in staat twee acties uit te voeren. Na detectie van een naderende vogel wordt er eerst een waarschuwingsgeluid afgespeeld. Indien deze actie niet het gewenste effect sorteert dan zal de turbine stil worden gezet. De overheid stelt hoge eisen aan de verstoring of doding van vele diersoorten. Met ons syteem kunt u hieraan voldoen.

Waarom monitoring van RIAN?

Unieke maatwerkoplossingen!

Maatwerk

Heeft u een unieke case? Wij kijken graag samen met u naar mogelijke oplossingen. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Eigen productie & kennis

Door onze kennis van hardware en software te combineren zijn wij in staat unieke oplossingen te bedenken.

Vakkundige installatie

Van welke monitoringsdienst u ook gebruik maakt, wij komen het vakkundig bij u installeren.

Voor wie is het

Onze diensten zijn breed inzetbaar

Hijskranen

Met onze unieke cameracase verhoogd u de veiligheid van uw persooneel. Met de case hoeft er niemand meer in de buurt van het te tillen object aanwezig te zijn.

Hijskranen

Voorbeeld

Bouwlocaties

Onze diensten zijn ook inzetbaar op afgelegen terreinen waar nog geen infrastructuur aanwezig is.

Bouwlocaties

Contact

Windmolens

Camerabewaking, toegangscontrole of een vogeldetectiesysteem? Bekijk onze projecten voor voorbeelden.

Windmolens

Contact

Bedrijfslocaties

Beveilig uw parkeer- en bedrijfsterrein met een intercom, paslezer, camerabewaking of kentekenlezer en koppel deze aan uw bestaande CRM systemen.

Bedrijfslocaties

Voorbeeld

Aanvraag monitoring

2 + 15 =