JOYNE Zakelijk

Digitale satelliettelevisie is in snel tempo gemeengoed geworden. Vooral binnen de zakelijke markt wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale satelliettelevisie. Door de samenwerking met gerenommeerde exploitanten wordt ervoor gezorgd dat de zakelijk markt gebruik kan maken van hoge kwaliteit televisie.

Doordat Rian samen met JOYNE maatwerk levert, kan de klant de installatie helemaal op zijn eigen situatie laten inrichten. Een geselecteerd zenderpakket dat aansluit op het profiel van de gasten is hierbij een belangrijk aspect.
Niet voor niets biedt JOYNE behalve de Nederlandse kanalen een ruime keuze aan vrij te ontvangen zenders waarvan een groot gedeelte al via Eutelsat 9 oost te ontvangen is en wat Rian zelfs kan uitbreiden op Astra 19 en Hotbird met veel gevraagde multiculturele kanalen zoals Marokkaans,Turks,Chinees,Perzisch en vele andere.

Joyne Zakelijk biedt de zakelijke markt op maat gesneden bedrijfsabonnementen. Zodoende is er een duidelijk verschil ontstaan tussen een particulier en een zakelijk abonnement. Dit verschil is voornamelijk terug te zien in:

De beschikbare pakketten
De scherpe tariefstelling van de pakketten
Een totaalrekening
Joyne Zakelijk voorziet momenteel al erg veel hotels, vakantieparken, campings, ziekenhuizen, overige zorgcentra en de maritieme sector van digitale televisie en digitale radio en levert deze diensten in heel Europa , Noord Afrika en Klein Azie, dus ook in onbekabelde of buitengebieden.
Core business binnen Joyne is het leveren van content (signaallevering overeenkomsten).
Voor de benodigde hardware en de facturatie van de abonnementen werkt Joyne nauw samen met Rian.

Doordat het zenderaanbod kan worden aangepast aan uw 'gemiddelde' gast en het abonnement naadloos aansluit op uw situatie kunt u als bedrijf gebruik maken van zeer voordelige tarieven. Tevens bieden wij u de mogelijkheid een meerjarige overeenkomst af te sluiten. Op deze manier heeft u altijd een helder overzicht van de kosten met de totaalrekening welke Rian u toestuurt.

zenderoverzicht
vrije kanalen op 9 oost

Deze DVBT2 H265/HEVC HD ontvanger is geschikt voor ontvangst van alle vrije HD kanalen en dank zij de 12 volt voeding ook uitermate geschikt voor de camping.

Indien men de camping door middel van een QM 4500 en Joyne naar HD digitaal signaal ombouwd kan men deze ontvanger gebruiken indien men geen HD DVBT televisie heeft.

Scart en HDMI uitgang.