Categories

AMIKO impulse

De Amiko Impulse is het nieuwe type en de opvolger van de Mini HD .
Het is een zeer compacte satelliet ontvanger. Deze Full HD ontvanger beschikt over een interne kaartlezer welke overweg kan met de Seca kaarten van Canal Digitaal.

De Amiko Mini HD fungeert door het aansluiten van een externe harde schijf als een volwaardige personal video recorder. U kunt opnames maken en afspelen. Wanneer een extern opslag medium is aangesloten kunt u tevens gebruik maken van de Timeshift functionaliteit. Dit is erg handig wanneer u tijdens een live uitzending het beeld wenst te pauzeren. De Amiko Impulse HD wordt geleverd met een IR oog en montage stickers waarmee u de ontvanger achter uw televisie kunt bevestigen. De ontvanger beschikt over een 12V aansluiting.

Dankzij het compacte formaat en de 12V aansluiting is de Amiko HD een ideale ontvanger voor gebruik in de camper, caravan, boot of vrachtwagen. Het is ongelofelijk maar de ontvanger beschikt zelfs over een ethernet aansluiting. Wanneer u de ontvanger aansluit op het internet kunt u met de Amiko HD youtube video's afspelen, weersverwachtingen bekijken en RSS feeds volgen. Deze Amiko Mini HD beschikt praktisch over alles wat u zich wenst. Zo kunt u gebruik maken van de Elektronische Programma Gids, teletekst pagina's bekijken en favorieten lijsten aanmaken. Kortom een volwaardige Full HD satelliet ontvanger in een klein jasje.

software

AmikoSHD 8260CICX

De Amiko SHD-8260CICX E levert Full HD beeld prestaties. Prachtige beelden worden uw huiskamer binnengehaald.

Deze zeer goed betaalbare ontvanger is uitgerust met een 4 cijferig LED Display, interne Conax kaartlezer, COMMON INTERFACE SLOT en ethernet aansluiting. De ontvanger is compact en tijdloos vormgegeven. Tevens kunt u door het aansluiten van een extern opslag medium opnames maken. De opnames kunt u op elk gewenst moment terugkijken. Timeshifting behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u live uitzendingen pauzeren en uitgesteld afspelen. De Amiko SHD-8260 CICX E beschikt over een verwisselbare tuner. Hierdoor kan de ontvanger zowel gebruikt worden voor de ontvangst van satelliet als kabel televisie.

Wanneer u de ontvanger op internet aansluit kunt u Youtube video's op uw televisie afspelen. De hoeveelheid content die u kunt afspelen wordt hierdoor expansioneel uitgebreid. Indien de ontvanger is aangesloten op het internet kunt u ook de meest recente weersverwachtingen opvragen en RSS feeds uitlezen. De ontvanger biedt ondersteuning voor het bewerkstelligen van een draadloze internet verbinding middels een USB WIFI stick.

Dankzij de eenvoudig te begrijpen menu structuur is de ontvanger gemakkelijk te bedienen. Met behulp van de elektronische programma gids krijgt u inzicht in de zender programmering. Ook teletekst behoort tot de functionaliteiten. Het zappen van kanalen gaat zeer voorspoedig. Binnen een seconden schakelt de ontvanger over naar een ander kanaal.
Algemeen Merk Amiko
Beeldkwaliteit Full HD
Beeldlijnen 1080p
Specificaties CanalDigitaal gecertificeerd Nee
TV Vlaanderen gecertificeerd Nee
Ziggo gecertificeerd Nee
Chipset 400MHz based CPU
Besturingssysteem Nee
DiSEqC ondersteuning 1.0, 1.1, 1.2 (motor), USALS
Aansluitingen voorzijde USB ✔
CI slot ✔
Interne kaartlezer ✔
Aansluitingen achterzijde Aantal tuners 1 (DVB-S2 of DVB-C)
HDMI ✔
SCART ✔
CVBS (geel) ✔
Stereo R / L (rood / wit) ✔
S/PDIF ✔
USB ✔
RS-232 ✔
Ethernet ✔
12 Volt aansluiting Ja
Installatie HD & SD Fastscan Ja
Favorieten lijsten aanmaken ✔
Basis functionaliteiten Elektronische programma gids Ja
Teletekst Ja
Timeshift Ja
Automatisch decoderen Ja
Internet Web browser Ja
Youtube Ja
RSS reader Ja
Internet radio Nee
Weather forecast Ja
Stroomvoorziening Stand-by modus Ja
Deep stand-by modus Nee
Aan / Uit schakelaar Ja
Maximaal verbruik 30 Watt
Verbruik in stand-by modus <1 Watt

software

Xsarius i-go HD

De Xsarius i-GO is een Full HD satelliet ontvanger waarmee u thuis of tijdens uw vakantie kunt genieten van HDTV op het hoogste niveau. De Xsarius i-GO beschikt over een 230/12V aansluiting. Dankzij de 12 volts aansluiting is deze linux gestuurde ontvanger geschikt voor gebruik in uw caravan/ camper of op uw boot.
Dankzij de (SD & HD) Fastscan functie is het zoeken naar zenders kinderspel. In circa 3 minuten is de ontvanger gereed voor gebruik en staan de zenders keurig op volgorde. Tevens beschikt de i-GO HD2 over PVR mogelijkheden. Door het aansluiten van een externe harde schijf veranderd de i-GO HD2 in een volwaardige digitale video recorder. Opnemen, afspelen of pauzeren van uw favoriete zender is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook het afspelen van foto en video bestanden behoren tot de multimedia mogelijkheden van de i-GO HD2. De ontvanger maakt gebruik van EIT EPG (elektronische programma gids), waardoor u kunt genieten van een programma gids tot wel 7 dagen vooruit.

Nieuw ten opzichte van zijn voorganger zijn de internet functies. Wanneer u de ontvanger aansluit op het internet kunt u het internet verkennen met de Opera webbrowser, Youtube video�s bekijken met de Youtube player, weersverwachtingen opvragen en foto of video bestanden streamen vanaf uw PC of NAS server. Dankzij de HbbTV functie wordt televisie kijken nog interactiever.

HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) combineert naadloos TV diensten met breedband internet. HbbTV maakt nieuwe services toegankelijk. Dankzij HbbTV behoort onder andere het stemmen via uw televisie, gebruik maken van sociale netwerken, interactieve advertenties, programma gemist en programma gerelateerde diensten zoals digitale teletekst en elektronische programma gids zijn interactieve toevoegingen.
Linux HbbTV Opera Webbrowser PVR ready Youtube

HD/SD fastscan HD/SD upscalling Elektronische programma gids Timeshift Weersverwachting Ethernet

handleiding
software

Couldn't execute query: err=Field 'user' doesn't have a default value