Categories

Gereed voor Satelliet Ontvangst

Wilt U meer Informatie betreffende onze huidige glasvezel GSO kunt U contact op te nemen met onze technische dienst.

De Basis is dat wij 8 schotels plaatsen waarvan we 4 satellieten doorgeven naar de woning.
ONGEACHT DE NATIONALITEIT van de bewoner kunnen we dan de juiste 4 satellieten aanbieden, Heel Europa en Azie, het Midden Oosten, Saudi Arabiƫ en Noord Afrika.
Turkse bewoners,Arabische bewoners,Iraanse bewoners EN Nederlandse woners Astra 1-2-3.
Natuurlijk kunnen we elke individuele keuze aansluiten.
Indien de bewoner verhuisd, is het heel simpel om de volgende bewoner van een andere nationaliteit zijn gewenste kanalen te geven, dat is dan een kwestie van om pluggen. Met deze vier satellieten kunnen we bijna iedereen tevreden stellen, en niet in het minst, ook de Nederlandse bewoners. Het is immers belangrijk voor de investering van de woningbouw vereniging dat zoveel mogelijk mensen meedoen om de investering terug te verdienen.

Op deze manier ontzorgen wij de woningcorporaties welke zich niet meer druk hoeven te maken over dit schotel en kanalen problemen. Wij geven alles transparant door, dus ook wijzigingen in de satellietfrequenties kunnen de bewoners zelf d.m.v. fastscan of blind scan weer in orde maken.Er is geen verschil meer tussen een GSO installatie of een eigen schotel, alleen dat een Glas GSO veel meer kanalen kan aanbieden dan een prive schotel !
Een argument dus om het lelijke roestige schotel bestand van de gevel te verwijderen. Voor de consument aantrekkelijk omdat hij veel meer zenders krijgt, en voor de woningbouw omdat de problemen verdwijnen en men zelfs wettelijk een schotelverbod mag uitvaardigen aangezien men een meer dan redelijk, ja zelfs vaak beter alternatief aanbied!

GSO technische achtergronden

De distributie van satellietsignalen verschilt wezenlijk van de distributie van VHF/UHF signalen in kabeltelevisie netwerken. Zonder te veel technopraat is het verschil de vervoerscapaciteit.
In een kabelnet is het mogelijk gebruik te maken van kabel gebonden diensten zoals internet- en telefoondiensten.

Een huidige GSO installatie moet die mogelijkheid dan ook kunnen bieden. Wij hebben de oplossing voor zowel coax als glasvezel netwerken.

Digitalisering maakt het mogelijk televisie en radio kanalen samen te persen, te comprimeren.
Voor het zichtbaar en hoorbaar maken van deze signalen is wel een speciale digitale kabel of satelliet decoder noodzakelijk. Tegenwoordig heeft bijna elke TV deze standaard ingebouwd of is als zodanig ( bij ons) te koop.

De vervoerscapaciteit van satellietdistributie is vele malen groter dan de kabel televisie, zelfs die van glasvezel. Als wij meerdere glasvezels binnen brengen hebben we een veelvoud aan capaciteit van die glasvezels, en we kunnen er signalen opzetten welke we ter plaatse kiezen of kunnen wisselen, iets wat Reggefiber, Solcon, Plinq of UPC glasvezel niet doen, of niet kunnen.


Couldn't execute query: err=Field 'user' doesn't have a default value