040-2213656

Tijdelijk internet H4A

3

Tijdelijk internet bouw windpark

Voor een bouwbedrijf welke door een windmolenbouwer gevraagd om werkzaamheden uit te voeren voor de constructie van de windmolens. Het terrein waar dit uitgevoerd diende te worden was afgelegen en een bestaande internetverbinding was niet voorhanden. RIAN heeft de tijdelijke verbinding voor deze klant gerealiseerd zodat er gewoon gewerkt kon worden.

Key points

De belangrijkste punten

Snelle verbinding

Een snelle en stabiele internetverbinding was belangrijk voor het ketenpark om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Lage investering

RIAN heeft de hardware en installatie gefacilliteerd tegen een lage intiele investering. De hardware is middels een verhuur constructie geplaatst waardoor er snel geschakeld kon worden door alle partijen.

Vast IP adres

Om de beveiliging op een hoog niveau te houden moet er een internetverbinding met een vast IP adres worden geleverd. Bestaande systemen worden hieraan gekoppeld.

Beschrijving

H4A is een constructiebedrijf welke wordt ingehuurd voor de bouw van windmolens. Op locatie was geen internet voorhanden. Ze hebben bij RIAN gevraagd om dit tijdelijk op te lossen, eisen hierbij waren:

  • Snelle en stabiele internetverbinding
  • Complete dekking op locatie
  • Vast IP adres
  • Grote databundel die eenvoudig zijn op te schalen.
  • Huur van hardware om investering laag te houden.

RIAN heeft een mast tegen de gevel geplaatst en deze in de hoogte gebracht. Vanuit daar is de bekabeling netjes naar binnen gebracht. Vanuit de serverkast zijn diverse Access Points geplaatst om de dekking op het gehele terrein te garanderen.

Stap 1
Stap 1

Situatie in kaart brengen

Wat is de huidige situatie en wat wil de klant graag? Wat zijn de kosten hiervan en op welke termijn kan het gerealiseerd worden?

Stap 2
Stap 2

Uitvoering en realisatie

Na vaststelling van de opdracht hebben wij alles gerealiseerd. Installeren en configureren en overdragen aan de klant.

Stap 3
Stap 3

Monitoring en evaluatie

Wij monitoren actief wat er op dat moment afspeelt en handelen daartoe indien nodig. Samen met de klant evalueren wij elk project. Service houdt niet op na oplevering.

Benieuwd of wij iets voor kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op!

8 + 9 =