040-2213656

Connecting the world

RIAN brengt samen met
snel internet over de hele wereld

Met het uitstekende netwerk van OneWeb en de kennis van RIAN kunnen wij op de meest afgelegen locaties, razendsnel internet realiseren!

Wie is OneWeb

OneWeb maakt supersnel internet voor iedereen beschikbaar

Oneweb is een bedrijf dat werkt aan het brengen van snelle en betrouwbare internettoegang naar mensen over de hele wereld. Het bedrijf heeft een netwerk van 648 satellieten op lage omloopbanen die internetdekking kunnen bieden zelfs in de meest afgelegen gebieden. Oneweb richt zich op het bieden van betaalbare, hoogwaardige internettoegang aan bedrijven in minder bediende gebieden. Oneweb is voortdurend bezig met het uitbreiden van zijn netwerk om nog meer mensen te kunnen bereiken.

0

Satellieten

0

Kilometer van de aarde

tot 0

Mbps

0 +

MS latency

Welke opties zijn er

OneWeb en RIAN bieden een divers aanbod aan mogelijkheden

Best effort

Supersnel internet

Low latency

MIR tot 75 Mbps

CIR

Unlimited data

Standaard

Supersnel internet

Low latency

MIR tot 75 Mbps

CIR tot 15 Mbps

Unlimited data

Enhanced

Supersnel internet

Low latency

MIR tot 100 Mbps

CIR tot 20 Mbps

Unlimited data

Aanvullend

IPTV

VoIP

4/5G optie

MEO/GEO back-up

E

Hoe werkt

Combineer OneWeb met onze overige diensten

Het satellietnetwerk van Oneweb is in staat om snel en betrouwbaar internet te bieden aan mensen over de hele wereld, zelfs in gebieden waar geen vaste breedband beschikbaar is. Dit maakt Oneweb’s diensten de ideale keuze voor gebruikers die internet nodig hebben in afgelegen gebieden of onderweg.

Maar Oneweb’s diensten houden hier niet op! Onze breedband internettoegang kan ook gebruikt worden om een reeks andere communicatie- en entertainmentdiensten te bieden, zoals IPTV, VoIP en supersnel mobiel internet. Dit betekent dat u Oneweb’s netwerk kunt gebruiken om uw favoriete tv-programma’s en films te bekijken, telefoongesprekken via internet te voeren en onderweg verbonden te blijven – alles vanuit dezelfde dienstverlener.

Door Oneweb’s diensten te combineren met deze andere technologieën, kunt u genieten van een completer en gemakkelijker communicatie- en entertainmentervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe Oneweb’s diensten voor u kunnen werken!

Download de specs van OneWeb