040-2213656

TV

3

Branches

Wij leveren onder andere aan de volgende branches

Hospitality
Zorginstellingen
Recreatie
Maritiem

Hospitality TV

RIAN BV is een toonaangevende leverancier van professionele diensten op het gebied van hospitality tv. Met onze uitgebreide expertise en state-of-the-art technologie zijn wij in staat om aan de behoeften van elk hotel, resort of vakantiehuis te voldoen. RIAN biedt een breed scala aan tv-diensten, van het installeren van televisies in kamers tot het aanbieden van een breed scala aan kanalen en on-demand content. 

Of u nu op zoek bent naar een upgrade van uw huidige tv-systeem of een nieuw systeem wilt installeren, RIAN BV kan u helpen om aan de behoeften van uw gasten te voldoen en hen een onvergetelijke televisie-ervaring te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe ze uw hotel naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Zorginstelling

Zorginstellingen

Clienten hebben behoefte aan een simpel en persoonlijke dienst zonder storingen. Wij kijken samen met onze klant naar de vraag en doen ons best deze te realiseren. Wilt u gebruik maken van een bestaand netwerk of heeft u advies nodig over een nieuwe infrastructuur? Wij kijken samen met u naar de beste oplossing. Van installatie tot realisatie, wij regelen het!

TV op de camping

Recreatieparken

Comfort, gemak en een totaalbeleving zijn belangrijke zaken voor uw gasten. Onderdeel hiervan is een goed werkend TV systeem waarbij u een gepersonaliseerde beleving aanbiedt. Bij ons betaald u een vast bedrag per maand voor al uw content. Geen verrassingen achteraf!

TV op zee

Maritiem

Of u nu midden op zee zit of u vaart op de binnenwateren. Ook hier is behoefte aan een goed en stabiel beeldsignaal. Waar u ook naartoe gaat bij ons kunt u gebruik maken van een uitgebreid zenderpakket tegen een scherpe prijs! Zelfs al vaart u midden op de ocean! Door een intensieve samenwerking met onze leveranciers gecombineerd met onze eigen diensten kunnen wij oplossingen bieden die aansluiten op de behoefte van de klant.

 

Voor wie is onze zakelijke tv een oplossing?

Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van TV signaal.

Bespreken behoefte

Samen met de klant kijken wij naar de behoefte. Is er een investering in infrastructuur nodig of niet? Wat voor TV dienst sluit het beste aan bij de behoefte? Denk hierbij aan de distributie middels IP, DVB-T/C. Aanvoer van het signaal via satelliet of IP?

Wat zijn de kosten?

Als de behoefte eenmaal goed in kaart is gebracht zullen wij hier een plan voor uitwerken. Wij communiceren alles vooraf zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Samenwerking en realisatie

Na akkoord volgt de installatie welke door ons of een van onze partners wordt uitgevoerd. Persoonlijk contact is bij ons belangrijk, ook na oplevering! Wij horen graag wat er wel en wat er niet goed ging.

Wat doen we

Onze oplossingen

CAI Netwerken

Via een CAI (centrale antenne inrichting) kan er TV, radio en internet diensten worden geleverd.

TV via de schotel

Contact

IPTV

Wij leveren maatwerk oplossingen voor IPTV. Eenvoudig te beheren en speciaal voor u ingericht!

IPTV

Contact

Installatie en configuratie

Wij installeren en configureren alle hardware zelf of in samenwerking met onze partners.

Installatie en configuratie

Contact

Content

In samenwerking met onze leveranciers leveren wij het signaal tot aan de eindgebruiker. Legaal en stabiel!

Content

Zenderaanbod

Wat kost het?

Wij kijken samen met u naar de kosten.

Om een gedegen prijsopgave te doen is het belangrijk om eerst inzichtelijk te krijgen waar de behoefte ligt. Wilt u aanlevering van het signaal middels DVB-S of IP? Heeft u al hardware aangeschaft? Wat voor infrastuctuur is er aanwezig op locatie? Hoeveel kijkpunten zijn er? Welk zenderpakket wilt u ontvangen? Al deze factoren hebben invloed op de prijsopgave. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op. Samen met u kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

HD Start

10 Nederlandse zenders

Aanvullende pakketten

Keuze uit honderden buitenlandse kanalen

Al vanaf 12 maanden

Al vanaf

49/maand

HD Start

33 Nederlandse zenders

Aanvullende pakketten

Keuze uit honderden buitenlandse kanalen

Al vanaf 12 maanden

Al vanaf

99/maand

HD Plus

44 Nederlandse zenders

Aanvullende pakketten

Keuze uit honderden buitenlandse kanalen

Al vanaf 12 maanden

Al vanaf

€149/maand

Aanvullende pakketten

ESPN

Ziggo Sport

Film1

Erotiek

Buitenlandse kanalen

Prijs op aanvraag

Aanvraag zakelijke TV

1 + 3 =